‘Hercai’ dizisinin yıldızı Ebru Şahin’den evlilik cevabı

Atv’de Cuma akşamları ekrana gelen ‘Hercai’ dizisinin yıldızı Ebru Şahin, Milliyet Cadde ekinde yayınlanan röportajında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte röportajdan önemli soru ve cevaplar:

‘Hercai’ çok iyi gidiyor, filminiz ‘Şuursuz Aşk’ vizyonda, bir reklam anlaşması yaptınız. 2019 sizin için nasıl geçti?

Daha başında benim yılım olacağını hissetmiştim. Dediğiniz gibi çok verimli geçti. Hayallerimin bir kısmına ulaştım. Güzel şeyler elde ettim. Kendi açımdan iyi bir yılı geride bıraktım.

‘Hercai’deki Reyyan karakteri size neler kattı?

Çok güçlü bir adalet arayışı var. Naif ve kırılgan bir kadın. Bana ve birçok insana, unuttuğumuz o masumiyeti ve saflığı hatırlattı. Ve tabii bu rolle çok fazla kişiye ulaşabilme fırsatı buldum.

blank
Ebru Şahin

Şöhret hayatınızda neleri değiştirdi?

Bu kadar fazla insana ulaşmak korkutuyor çünkü sorumluluklarımın artığını düşünüyorum. Onun dışında gerçekten hayatımda hiçbir şey değişmedi. Arkadaş çevrem ve yaşadığım hayat aynı. Çok fazla insanın sevgisini hissediyorum ve bu beni çok mutlu ediyor. Tabii ki şöhretin özel hayatı kısıtlayan bir yanı var ama ben özgürlüğüme düşkün ve her an sırt çantamı alıp gidebilecek biriyim. Hiçbir şeye bağımlı olmayı sevmiyorum. Bu yüzden plansızlık ve kısıtlanma hissi beni en çok zorlayan şey şu an.

Evlilik hayallerinizde arasında var mı?

Kariyerim daha öncelikli. Zamanı var…

Ebru Şahin ve Oğulcan Engin arasında aşk var mı yok mu?

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.