Hercai dizisinin Reyyan’ı Ebru Şahin, Murat Cemcir’in radarına girdi

Hercai dizisinde Reyyan rolüyle fırtınalar estiren Ebru Şahin, Murat Cemcir’in radarına girdi, Şahin’in takipçileri bu duruma sinirlendi.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai’de Akın Akınözü ile başrolü paylaşan Ebru Şahin, sosyal medya hesabı Instagram’a yüklediği son fotoğrafı ile herkesin beğenisini kazanırken Murat Cemcir’in de dikkatini çekmeyi başardı.

blank
Ebru Şahin

MURAT CEMCİR’DEN OLAY YORUM!

Hercai’de sıklıkla at üstünde gördüğümüz Ebru Şahin, atın şaha kalkmış haliyle verdiği pozu Instagram hesabından paylaştı. Şahin’in takipçileri, bu fotoğrafı beğeni yağmuruna tutarken Murat Cemcir’in yorumu olay yarattı.

Murat Cemcir, Ebru Şahin’in fotoğrafının altına, “Bravo fotoşop değil dimi bu fotoşoptur:))” yazınca Şahin’in takipçileri, Murat Cemcir’e tepki gösterdi. Takipçileri ‘Kariyerinde şaha kalkan ve dört nala popülerliğe koşan Ebru Şahin, sanki bu başarısını anlatır gibi bir poz vermiş’ şeklinde yorumlar yaparken Murat Cemcir’in o fotoğrafı photoshop olarak görmesine Şahin’in takipçilerinden tepkiler gecikmedi.

Murat Cemcir’in o yorumuna, ”Tabiki değil Murat bey. Çünkü o bir Ebru Şahin” , ”Tabiki gerçek Ebru yapar” gibi birçok yorum yapıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.