Hercai dizisinde sürpriz gelişme!

Atv’nin reyting rekortmeni dizisi Hercai ikinci sezonunda da büyük ilgi görmeye devam ediyor. Severek izlenen dizinin ilk bölümünden itibaren yönetmen koltuğunda oturan Cem Karcı’nın ekipten ayrılacağı iddia edildi.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nü buluşturan dizinin ekibiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Diziyi ilk bölümünden itibaren yöneten Cem Karcı’nın Mardin’de çekilen projeden ayrılmaya hazırlandığı öğrenildi.

Çok yorulduğunu belirten Karcı’nın yapımcı Banu Akdeniz’le karşılıklı konuşarak bu kararı aldığı konuşuluyor. Dizinin yeni yönetmeninin kim olacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Hercai 33. son bölümde ne oldu?

Miran ve Reyyan geçirdikleri ilk sevgililer gününü kutlarken geçmişle ilgili aldıkları başka bir not tüm kutlamanın tadını kaçırır. Miran notun kimden geldiğini çözmeye çalışırken Harun’la oteldeki sürpriz karşılaşmaları Miran’ın notla ilgili şüphelerini Harun’a çevirmesine neden olur ama otelde yaşanan tesadüfler bununla da sınırlı kalmaz.

Ortaklık devam ediyor

Hazar ve Miran’ın ortaklık anlaşması devam ederken, Miran kendisine gelen notu araştırması için Hazar’la iş birliği yapar. Geçmişi daha fazla kurcalayıp sakladığı sırların ortaya çıkmasını istemeyen Nasuh, Dilşah’ın sırdaşını bulmak için araştırma yapan Hazar’ı durdurmak için harekete geçer.

Savaşın dengeleri değişiyor!

Tüm olumsuzluklara rağmen birbirleriyle oldukları her anı güzelleştirmek için çabalayan Reyyan ve Miran, jandarmanın bulunmasıyla gerçeğe bir adım daha yaklaşır. Hayatının bir yalan üzerine kurulup kurulmadığını anlamak isteyen Miran öğrendiği yeni bilgilerle verdiği savaşın dengelerini değiştirir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.