Hercai dizisinde ayrılık

ATV’de ekrana getirilen büyük bir hayran kitlesi olan başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in rol aldığı Hercai dizisinde yeni bir ayrılık yaşanıyor. Hercai dizisinde hayat verdiği Füsun karakteri ile izleyici karşısına çıkan Ayşegül Günay kadroya 68. bölümde veda edecek.

Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in rol aldığı ATV’nin en sevilen ve en çok izlenen yapımları arasında yerini alan Hercai dizisi kadrosundan bir isim daha ayrılıyor.

blank

ATV’nin Mia Yapım imzalı dizisi Hercai’de flaş bir ayrılık daha yaşanacak. Finale doğru yaklaşan dizide Füsun karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ayşegül Günay ekibe veda edecek. Usta oyuncu 68. bölümde diziden ayrılacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.