Hera, şarkısının çıkış hikayesini bir röportajında anlattı

Kenan Doğulu’nun 2006 yılında çıkardığı, dönemin hit şarkılarından olan “Ara Beni Lütfen”i geçtiğimiz günlerde farklı bir yorumla seslendiren Hera, şarkısının çıkış hikayesini bir röportajında anlattı.

Hera projesi ile ilgili şu sözleri kullandı; ‘’Ozan ile pandemi kapanmalarında Bodrum’dayken ‘Ne yapabiliriz’ diye düşündük. Demo hazırladı, sonra ben okudum ve Kenan’a yolladık. Onun da çok hoşuna gitti. Bu özel şarkıyı yorumlamama izin verince çok mutlu oldum. Hem klip açısından hem de görsel olarak beni çok heyecanlandıran bir proje oldu. Kariyerimde beni bir adım daha ileriye taşıdığını düşünüyorum. Müzik kariyerimin başlangıcından beri yaptığım en iyi iş.”

blank

BOL SU İÇİYORUM VE GÜL SUYU KULLANIYORUM!

Yeteneklerinin yanı sıra güzelliği ile dikkat çeken Hera, “Görsellik işimizin bir parçası ve önemli bir konu. Günlük bakımıma ve sporuma özen gösteriyorum. Bol su içiyorum ve gül suyu kullanıyorum.” diyerek güzellik tüyolarını paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.