Her bütçeye uygun tatil planı

Genç turizmcilerin yerli turistler için yeni hamlesi herkese ve her bütçeye uygun tatil planı oldu.

Tatildalgasi.com tasarlanabilir esnek paketler ile dileyen dilediği kadar paket içi ekleme ve satın alma yapabilecek. Dinamik ve aktif bir katılım tatili hedefleyenlerin ilk tercihi yeşil ve mavinin aşk yaşadığı şehir Fethiye oldu.

Tatildalgasi.com platformu özellikle sabit gelirli yerli turistlerin rahatlıkla tercih edeceği esnek paketlere sadece %30 peşin ödeyerek te sahip olabilmelerini sağlıyor.
Tatildalgasi.com kurucularından Suat yücelen neden pilot bölge olarak Fethiye’yi seçtikleri anlattı; “Fethiye her yaşta tatilciye hitap eden doğası bozulmamış nadir tatil bölgelerinden biri. Biz de ilk bu yapılanmaya Fethiye’de başladık. Hedefimiz tüm bölgelerde “kimse tatilsiz kalmasın” sloganıyla yerli turistlere daha fazla imkan sunmak.”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.