Hepsiburada’dan teknoloji aksesuarlarında süper fırsatlar

Hepsiburada, teknoloji aksesuarlarını kapsayan fırsatlarla dolu yeni bir indirim kampanyası hazırladı. 5-6-7 Eylül’de geçerli kampanya dahilinde akıllı bileklik, bluetooth kulaklık ve powerbank gibi bir çok teknolojik ürün aksesuarı, kaçırılmayacak fiyatlarla satışa sunulacak.

Hepsiburada, müşterileri için bütçeleri rahatlatacak kampanyalarına, teknoloji tutkunları için kaçırılmayacak bir yenisini daha ekliyor.

5-6 ve 7 Eylül tarihlerinde, sadece üç gün sürecek ‘Aksesuar Günleri’nde, Hepsiburada müşterileri, en kaliteli ve güvenilir markaların akıllı bileklik, bluetooth kulaklık, powerbank, hızlı şarj cihazları, bilgisayar oyunları gibi bir çok teknolojik ürün aksesuarına son derece uygun fiyatlarla sahip olabilecek.

Hepsiburada ile telefonlarınızın şarjı hiç bitmeyecek

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, teknolojide ‘Aksesuar Günleri’ kampanyasında da müşterilerine JBL, Apple, Sony, Huawei, LG, Xiaomi, Spigen gibi en kaliteli markaların aranan ve gözde modellerine çok uygun koşullarla sahip olma fırsatı sunuyor.

Kaçırılmayacak kampanya dahilinde Hepsiburada müşterileri, Huawei Watch GT2 Pro ve Amazfıt T-Rex Pro Blue akıllı saatler, Anker Soundcore Life Q10 kablosuz Bluetooth 5.0 ve TCL Move Audio S106 Tws kulak içi Bluetooth kulaklıklar, Xiaomi Mi Portable Bluetooth ve SoundCore Motion B Bluetooth hoparlörler gibi bir çok teknoloji harikası ürüne, sürpriz fırsatlarla sahip olabilecekler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.