“Hepsi balon” Bade İşçil’den fenomenler için zehir gibi açıklama!

Başarılı sanatçı Bade İşçil, son zamanların hızla yükselen sosyal medya fenomenleri için çok ağır sözler söyledi. İşçil, “Onların hepsi balon. Kalite farklı bir şey. Bir an ekranda görünmekle olmuyor” sözleriyle büyük bir tartışmanın fitili ateşledi.

Güzel oyuncu Bade İşçil, sosyal medya fenomenlerine ateş püskürdü. İşçil, “Onların hepsi balon. Kalite farklı bir şey. Bir an ekranda görünmekle olmuyor”dedi.

“YAPTIKLARI GÖRGÜSÜZLÜK”

Bade İşçil, filmlerde ve dizilerde boy gösteren, sosyal medya fenomenlerini eleştirdi. Meselenin, bulunduğun yeri korumak olduğunu belirten oyuncu, “O fenomenler balon. Kalite farklı bir şey. Bir an ekranda görünmekle olmuyor” dedi. Sosyal medyanın teşhir alanı olduğunu anlatan İşçil, “Herkes çok şık giyiniyor, gülüyor ve iyi yiyip içiyor…. Ama gerçek hayat öyle değil. Yaptıkları görgüsüzlük”dedi.

“TÜRK AHLAK YAPISINA UYGUN BULMUYORUM”

Herkes gibi normal bir yaşantısı olduğunu dile getiren oyuncu, “Sosyal medyada yemek görüntülerinin paylaşılmasını, Türk ahlak yapısına uygun bulmuyorum. Bunu afişe etmek saçmalık. Bazen, ‘Bir hesap açayım, evi silerken, ütü yaparken görsünler ki, bizim de normal insan olduğumuzu anlasınlar’ diyorum. Bu iş ticarete dönüştü. İnsanlara ‘Bu marka ürünü yiyeceksin, buraya gezmeye gideceksin’ şeklinde dayatılıyor” açıklamasını yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.