Hem Kahve Hem de Tatlı ihtiyacına Blum’dan Pistacchino

Sürekli kendini yenileme vizyonuyla kahve tutkunlarını ve sağlıklı tatlı arayanları aynı anda memnun eden Akaretler Blum Coffee House, Pistacchino ile içimizi ısıtırken soğuk havalarda artan tatlı ihtiyacımızı da gideriyor.

Cappucino ile antep fıstığının tutkulu buluşmasından doğan Pistacchino, Blum Coffee House’un spesiyalitesi olarak antep fıstığı kreması ve antep fıstığı parçacıklarıyla herhangi bir katkı maddesi olmadan özenle hazırlanıyor. Pistacchino ile Blum Coffee House, kahve tutkunlarının kalplerinde çiçek açtırıyor.

blank

Hem Sağlıklı Hem de Çevreye Saygılı

Blum Coffee House, Akaretler’de Art Nouveau-eski dükkan konseptiyle tasarlanan bir mahalle kahvesi olarak kahve tutkusu, sağlıklı lezzet arayışı ve çevreye özen ekseninde hizmet veriyor. Kafe işletmenin maaşlı çalışılan birçok işin gerektirdiğinden daha fazla disiplin ve özveri gerektiren bir iş olduğunu söyleyen Blum Coffee House’un kurucusu kız kardeşler, nitelikli kahve ve sağlıklı tatlılardan oluşan farklı ve özenli bir menü sunuyor.

Greenpeace’in içinde bulunduğu Plastiksiz Denizler Hareketine destek veren Blum Coffee House, “Plastik Çatal Bıçaksız mekan” ve “Plastik Pipetsiz” mekanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Blum Coffee House’da plastik pipet yerine buğday sapından pipet ve plastik çatal bıçak yerine de huş ağacından yapılan kaşık, çatal ve bıçak kullanılıyor.

ADRES: Süleyman Seba Cad., No:64/A, Akaretler, Beşiktaş
TEL: 0 212 269 93 45

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.