“Hem düşman hem aşık…” ‘Kuzgun’un 10. Bölüm 2. tanıtımı yayınlandı

Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un 10. Bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

Kuzgun’un yaralanan Dila için çok endişelendiği ve bunu kalben itiraf ettiği tanıtımda, Meryem’in sözleri Kuzgun’u altüst ediyor. Kuzgun’un Behram’a meydan okuduğu, Derviş’in Kuzgun’a sert çıktığı tanıtımda, dizinin heyecan dolu hikayesinden çarpıcı anlar da yer alıyor.

KUZGUN’UN 10. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK ?

‘Kuzgun’un Çarşamba akşamı ekrana gelecek 10. bölümünün konusu şöyle; Kuzgun kanlar içindeki Dila’yı hızla hastaneye getirir. Dila ameliyata alınır. Dila’nın kendisine sıkılan kurşunun önüne atlayarak yaralanması, Kuzgun’un Dila’yla olan ilişkisine bakışını değiştirir. Dila’nın yaralanmasından kendisini sorumlu tutan Kuzgun, hissettiği derin acıyla birlikte ilk kez inkar ettiği duygularıyla da yüzleşir. Kuzgun’u hastanedeki zor anlarında Kumru teselli etmeye çalışır. Dila ameliyattan çıkar, hayati tehlikeyi atlatır. Kuzgun hastanede ve taburcu olduktan sonra evde bir an olsun Dila’yı yalnız bırakmaz, üzerine titrer. Bu anlarda Dila’ya olan aşkı, Kuzgun’a kalbinin yerini hatırlatacaktır. Öte yandan, Bora’nın düzenlediği saldırıda bacağından hafif yaralanan Seda ile Kartal’ın yolu kesişir. Bu iki insanın yalnızlıkları kalplerine hiç tahmin etmeyecekleri bir tohum bırakacaktır. Diğer tarafta, Meryem de Kartal’ın paradan kaynaklandığını zannettiği yarasına merhem olmaya çalışırken oğlunun bir sırrını öğrenir. Dila taburcu olduktan sonra Kuzgun saldırıyı kimin planladığını araştırmaya başlar. Kuzgun’un saldırının arkasındaki ismin Bora Dağıstanlı olduğunu öğrenmesi çok uzun sürmez. Kuzgun yaşananların hesabını kesmek için harekete geçecekken Behram Adıvar duvarına çarpar. Ancak bu engel bile Kuzgun’u durdurmaya yetmeyecektir. Kuzgun, Behram’ın korumasına rağmen Bora’yı hayatlarından silip atmaya kararlıdır. Kuzgun, Derviş üzerinden Behram’a da meydan okur. Kuzgun, Bora’yı yok etmek için savaş ilan eder. Ali’nin bu savaştaki tarafı, bütün dengeleri değiştirecektir. Dila, Kuzgun’un Bora’yı öldürme planı yaptığını öğrendiğinde artık ok yaydan çıkmıştır. Kuzgun, Behram’a rağmen planını uygulamaya koyduğunda, Dila hiç beklemediği bir anda karşısına çıkacaktır.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Bahadır İnce’nin yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı ‘Kuzgun’un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor. Dizinin kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ahmet Varlı, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler gibi önemli isimler yer alıyor.

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’, 10. ve yeni bölümüyle Çarşamba akşamı, saat 20.00’de Star’da!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.