Helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant’ın otopsi raporu ortaya çıktı

Kaliforniya’nın Calabasas ilçesinde yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybeden efsane isim Kobe Bryant’ın otopsi raporu ortaya çıktı.

ABD’nin Kaliforniya eyaletine bağlı Calabasas’ta yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybeden efsane isim Kobe Bryant’ın otopsi raporu ortaya çıktı. Rapora göre, Kobe Bryant, kızı Gigi Bryant ve diğer 7 kişinin vücudunun yüzde 30’unun yandığı tespit edildi. Otopsisi raporuna göre, kazada hayatını kaybeden Kobe Bryant’ın kızı Gianna, ciddi iç yaralanmalara maruz kaldı. Otopsi raporu kazadan tam 4 ay sonra ortaya çıkmış oldu.

Raporlar dokuz kurbanın hepsinde ölüm nedenini “künt travma” olarak ortaya çıkarırken, ölüm şekli “kaza” olarak belgelendi. Raporlarda yer alan ayrıntıların çoğunun yayınlanamayacak düzeyde olduğu ifade edildi. Helikopter pilotu olan 50 yaşındaki Ara Zobayan’ın raporunda alkol veya uyuşturucu kullanmadığı ortaya çıkardı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.