Hekimoğlu’nun Emre’si Aytaç Şaşmaz koronavirüse yakalandı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını dizi setlerini de vurdu. Bir kötü haber de Kanal D’de ekrana getirilen başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay gibi isimlerin yer aldığı Hekimoğlu setinden geldi. Hekimoğlu dizisinin başrol oyuncularından olan ve Emre karakteri ile izleyici karşısına çıkan Aytaç Şaşmaz koronavirüse yakalandı. Şaşmaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında sevenlerine bilgi verdi.

Başrollerinde Kaan Yıldırım, Timuçin Esen, Damla Colbay, Ebru Özkan, Okan Yalabık ve Aytaç Şaşmaz’ın rol aldığı Kanal D’nin en sevilen yapımlarından olan Hekimoğlu dizisi seti de salgından etkilendi.

blank

Hekimoğlu dizisinde hayat verdiği Emre karakteri ile büyük beğeni toplayan Aytaç Şaşmaz, koronavirüse yakalandığını duyurdu. Sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Şaşmaz, bilgi verdi.

Yakışıklı oyuncu paylaşımında ‘Güzel mesajlarınız için teşekkür ederim, çok şükür iyiyim. Karantinamın 9. günündeyim. Yarın her şey geçecek. Sayıların bu kadar çok arttığı bu günlerde lütfen maske takıp, önlemlerinizi almayı unutmayın’ ifadelerini kullandı.

Hekimoğlu setlerine ara veren ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz kendini evinde karantinaya alırken tedavisine devam ediliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.