Hekimoğlu’ndan yeni sezon tanıtımı geldi

Hekimoğlu’nun merakla beklenen yeni sezon tanıtımı izleyiciden tam not aldı. Kanal D’nin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı dizisi Hekimoğlu, yakında 15’inci bölümü ile izleyiciyle buluşacak.

Yayınlandığı her Salı akşamı ilgiyle izlenen dizinin çekimleri devam ederken, sezon tanıtımı da yayınlandı. Tanıtımda diziye yeni bölümlerinde konuk oyuncu olarak katılacak Belçim Bilgin de yer aldı. Timuçin Esen’in canlandırdığı Ateş karakterinin hastanede karşılaşacağı sürprizle dengelerin yeniden değişeceğinin ipuçlarını veren tanıtım izleyiciden tam not aldı.

YouTube video

Karga Seven Pictures Türkiye’den Ömer Özgüner ve Ümmü Burhan’ın yapımcılığını üstlendiği Hekimoğlu, yeni bölümleriyle yakında Kanal D’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.