Hekimoğlu’nda Memoli babası ile karşılaşacak!

Kanal D’nin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 15 Aralık Salı günü yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Dizinin bu bölümüne Tuna Orhan konuk oluyor. Orhan, dizide Kaan Yıldırım’ın canlandırdığı Mehmet Ali’nin babası Salih Çağlar karakterine hayat verecek.

Yakalandığı hastalığa bir türlü tanı konulamayan Memoli’nin ağrıları artmaya başlar. Ekip, Memoli’nin hayatını kurtarmak için büyük çaba sarf ederken Memoli’nin babası Salih ortaya çıkar.

Ateş, Memoli’yi kurtarabilecek mi? Memoli’nin hastalığı ne? Babası ile yıllar sonra karşılaşan Memoli’nin tepkisi ne olacak?

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.