Hekimoğlu dizisi dünyanın en çok ilgi gören yapımları arasına girdi!

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, Kanal D’de ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisinin Aralık ayında dünyada en fazla ilgi gören diziler listesine girmeyi başardığını yazdı.

İspanya’nın TV sektörüyle ilgili araştırmalar yapan GECA’ya (Görsel-İşitsel İletişim Araştırmaları Ofisi) bağlı çalışan ‘teleformat’, (19 bin uluslararası format bilgisi bulunan bir nevi bilgi bankası) her ay dünyada en çok ilgi gören format ve dizileri yayınlıyor.

Aralık ayı dünyada en çok ilgi gören yapımlar içinde Kanal D’de ekrana gelen ‘Hekimoğlu’ da yer aldı. Orijinal hali izleyenlerin de beğenisini kazanan yerli yorum, kendine has üslubu bulunan bir dizi olmayı başardı. (Kaynak: todonews)

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.