“Hedefim Sensin”den ilk görüntüler geldi

Ata Demirer ve Demet Akbağ’ı 3 yıl aradan sonra yeniden biraraya getiren BKM yapımı “Hedefim Sensin” filminin oyuncuları Kadir Has Üniversitesi’nde gazetecilerle bir araya geldi.

Ata Demirer, Demet Akbağ, Tarık Ünlüoğlu, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Erkan Can ve yönetmen Kıvanç Baruönü “Hedefim Sensin”in hikayesini ve canlandırdıkları karakterleri neşeli bir sohbet eşliğinde anlattılar.

Seyircilerle paylaşılmadan az önce de filmin Zekeriya Taştan’ını tanıtan ilk teaser gazetecilerle izlendi.

ARKADAŞLIK, AŞK VE KARŞILAŞMA!

Ata Demirer: “Filmimizin adı ‘Hedefim Sensin’, kaderin hedefindeki bir adamın hikayesini anlatıyor. Arkadaşlık, aşk ve karşılaşma üzerine kurulan bir komedi hikayesi…”

“Ben hayallerimin filmlerini yazmak istiyorum. Yani sipariş ile değil kendi içimden geçenleri… Gökçeada’ya öğrenciyken gitmiştim. Filmin macerası da bizi Gökçeada’ya götürdü”.

DEMET AKBAĞ: “1.5 AY SONRA SEYİRCİYLE BULUŞACAĞIZ”

Demet Akbağ: “Filmde arkadaşlık, aşk ve olmazsa olmazımız macera var. Gördüğünüz kadronun yakınlığını ve dostluğunu herkes çok iyi biliyor. Filmin kadrosu çok kıymetli oyunculardan oluşuyor. Filmi heyecanla bekliyoruz, 1.5 ay sonra seyirciyle buluşacağız. Filmimiz 30 Kasım’da vizyonda”.

Filmde Çanakkale şivesi ile konuştuğunu söyleyen Akbağ “Bu sefer Ata ile rolleri değiştirdik” dedi.

Gonca Vuslateri: “Çok keyifli bir çalışma süreci geçirdik. Bunun da filme yansıdığına çok inanıyorum”.

ATA DEMİRER ŞAŞIRTACAK!

Filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü ise film ve oyuncular ile ilgili şu sözleri söyledi:

“Biz yaklaşık 1.5 aydır setteyiz ve ayağımızın tozuyla geldik diyebiliriz. Film ile ilgili çok heyecanlıyız, çok şey anlatmak istiyoruz ama büyünün bozulmaması için kendimizi tutuyoruz. Gökçeada doğasıyla ve insanıyla filme çok büyük bir ruh kattı. Bizi orada çok güzel ağırladılar, hiç yabancılık çekmedik. Sette eve set dışında çok güzel günler geçirdik. Umarım sizlerde izlediğinizde bizim kadar keyif alırsınız. Filmin sürprizleri çok fazla… Ata’yı bu zamana kadar oynadığı karakterlerin dışında bir karakterde göreceğiz. Demet’in de birçok sürprizi var”.

HEDEFİM SENSİN’DEN İLK TEASER GELDİ!

YouTube video

FİLMİN KAMERA ARKASI:

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.