HDP’li Semra Güzel yakalandı!

ANKARA (İGFA) – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Haberi sosyal medya hesabından “Sevgili Kılıçdaroğlu, sana üzücü bir haberimiz var” diyerek paylaştı.

Bakan Soylu PKK üyesiyle fotoğrafları çıkan ve dokunulmazlığı kaldırılan HDP’li Semra Güzel’in sahte pasaport ile Edirne’ye giderken enselendiğini duyurdu.

Bakan Soylu, paylaşımında, “Sevgili Kılıçdaroğlu, Sana üzücü bir haberimiz var: HDPKK’lı Semra Güzel enselendi. Güzel, sahte pasaport ve A.G. isimli Göçmen Kaçakçısı ve örgüt propagandası yapan kişi ile Edirne’ye giderken MİT ve İstanbul Emniyeti’nin başarılı operasyonu ile yakalandı” ifadelerine yer verdi.

Bu arada İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, HDP 27. Dönem Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile birlikte göçmen kaçakçılığı, resmi belgede sahtecilik, konut dokunulmazlığı ihlallerinden suç kaydı bulunan A.G. ve terör örgütünün propagandasını yapmak suçundan kaydı bulunan F.D. isimli şahıslar da gözaltına alındığı bildirildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.