Hazer Amani sevgilisi Sıla’yı kıskanmış!

Şarkıcı Sıla ile birlikte olan Hazer Amani, geçtiğimiz gün doğum gününü kutladı. Doğum gününde sevgilisi Sıla’nın yalnız bırakmadığı Amani, mekan kapısına gelerek magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

Ünlü şef Hazer Amani, geçtiğimiz gün bir mekanda doğum gününü kutladı. Amani’yi mutlu gününde sevgilisi Sıla da yalnız bırakmadı.

blank
Hazer Amani – Sıla

Kutlama öncesinde kendisini bekleyen magazin muhabirlerinin yanına giden Amani, kendisine sorulan sorulara yanıt verdi. Şarkıcı Sıla ile olan ilişkisinin yolunda gittiğini söyleyen Amani, muhabirlerin saçları ile ilgili soru sorması üzerine “Sıla’dan kıskandığım için böyle yaptırdım” dedi. “Evde yemekleri kim yapıyor?” sorusuna da yanıt veren Amani, “Sıla’nın eli çok lezzetlidir. Zeytinyağlı yemekleri o yapar. Etli yemekleri de ben yapıyorum” dedi.

Sıla’nın sevgilisi Hazer Amani: Aşk görüntümüze yansımıştır

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.