Hazar Ergüçlü’nün Altın Portakal mutluluğu

Hazar Ergüçlü, iki yıl önce İstanbul’da düzenlenen ‘Ulusal Yarışma’da kazandığı Altın Portakal ödülünü Antalya’da teslim aldı

Antalya Film Festivali’nde ulusal yarışmanın kaldırılmasına karşı yönetmen Kaan Müjdeci’nin öncülüğünde İstanbul’da iki yıl boyunca ‘Ulusal Yarışma’ adıyla düzenlenen festivalde filmler, yönetmenler ve oyuncular seçilmeye devam etmiş, 54. Ulusal Yarışma’da Hazar Ergüçlü, ‘Kar’ filmiyle ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülü kazanmıştı. Ergüçlü Altın Portakal ödülüne önceki akşam Antalya’da düzenlenen törenle iki yıl sonra kavuşarak festival tarihindeki yerini aldı.

blank
Hazar Ergüçlü

Ulusal yarışma bu yıl 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne geri dönerken iki yıl boyunca alternatif yarışmada dağıtılan ödülleri de tescil etme kararı aldı. İstanbul’da Kadir İnanır, Hülya Uçansu, Sevin Okyay gibi isimlerin jüri üyeliğinde dağıtılan ödüller önceki akşam Antalya’da düzenlenen törende sahiplerine verilerek resmiyet kazanmış ve Altın Portakal tarihine geçmiş oldu. Hazar Ergüçlü ödülünü oyuncu Serhat Kılıç’tan alırken mutluluğu objektiflere yansıdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.