Hazar Ergüçlü’den arkadaşı Serenay Sarıkaya’ya destek

Ünlü bir markanın yüzü olan oyuncu Hazar Ergüçlü, lansmanda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Serenay Sarıkaya’nın Cem Yılmaz ile olan ilişkisi hakkında da konuşan Ergüçlü, “Çocuk değil Serenay, hala bunları konuşmamız çok saçma” dedi.

Hazar Ergüçlü, yüzü olduğu markanın basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Serenay Sarıkaya’nın yeni ilişkisi hakkında konuşan Ergüçlü, “Serenay çok sevdiğim bir arkadaşım. Onun mutlu olmasına çok sevindim” dedi. Sarıkaya’nın Cem Yılmaz ile arasındaki yaş farkı sorulunca da “Çocuk değil Serenay, hala bunları konuşmamız çok saçma. Bunun konuşulan bir şey olması saçma. Demode anlayışlar bunlar, her şey değişir” ifalerini kullandı.

‘ÇOK İYİ GİDİYOR’

Ergüçlü, Onur Ünlü ile ilişkisi hakkında da konuştu. Evlilik sorularına cevap veren oyuncu “Evlenecek olursak, söz ilk size haber vereceğim. İlişkim çok iyi gidiyor. Öyle bir şey düşünmüyoruz. O kadar mutluyuz ki. Yeni bir arayışa yönelmiyoruz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.