Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez’le olan sevişme sahneleri hakkında konuştu

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, ‘Hakan Muhafız’ dizisinde Taner Ölmez’le olan sevişme sahneleri hakkında konuştu.

Hazar Ergüçlü, önceki akşam marka yüzü bir spor giyim markasının Asmalımescit’te düzenlenen gecesine katıldı. Ergüçlü, Taner Ölmez’le Hakan Muhafız dizisindeki sevişme sahneleri hakkında konuştu.

YILLAR SONRA AYNI SETTE BİR ARAYA GELDİLER

Rol aldığı ‘Hakan: Muhafız’ adlı dizinin yayınlanan 3. sezonunu henüz izleyemediğini söyleyen oyuncu, muhabirlerin “Daha önce birden fazla projede birlikte çalıştığınız Taner Ölmez bu sezonda diziye katıldı. Set ortamı nasıldı?” sorusuna “O Medcezir’deki ekibimizden birkaçıyla da olsa bir araya gelmemiz çok zevkli. Çok güldük, çok mutluyduk” dedi.

SEVİŞME SAHNELERİNE SEVGİLİSİNİN TEPKİSİNİ ANLATTI

“Taner Bey’le olan sevişme sahneleriniz çok konuşuldu. Bu sahnelerin çekimi zor geçti mi? Sevgiliniz Onur Ünlü bu sahneleri izledi mi?” şeklindeki sorulara Hazar Ergüçlü, “Hayır. Zor geçmedi. İşimiz bu. Yok canım, Onur ne diyecek?” şeklinde yanıt verdi.

“VİRÜSTEN DOLAYI NENEME VE DEDEME GİTMİYORUZ”

Ailesi Kıbrıs’ta yaşayan oyuncu, “Koronavirüs Kıbrıs’ta da görüldü. Aileniz orada yaşıyor. Kendileriyle görüştünüz mü?” sorusuna ise “Ailemle konuştuk, iyiler. Evden çıkmamaya çalışıyorlar. Sık sık jel kullanıyorlar. Önlem alıyorlar. Neneme ve dedeme gitmiyoruz. Fazla yaklaşmıyoruz. Yapabileceğimiz çok şey yok” sözleriyle yanıt verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.