Hazal Kaya’ya Ali Atay’dan sürpriz

Geride bıraktığımız 1 Ekim günü 26 yaşına giren Hazal Kaya’nın üç yıldır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Ali Atay ona bir sürpriz yaptı.

Oyunculuk kariyerini mutfak eğitimi almak üzere askıya alan ve kendisine yeni bir yol çizen Hazal Kaya, önceki gün yeni yaşını kutladı. Hayranlarının Kamboçyalı çocuklar üzerinden yaptığı sürprizle büyük bir mutluluk yaşayan Hazal Kaya’yı çok mutlu eden bir başka olaysa üç yıldır birlikte olduğu sevgilisi oyuncu Ali Atay’ın sürprizi oldu.

hazal-kaya

Sanatçı arkadaşlarıyla birlikte Hazal Kaya’nın yanına gelen Ali Atay sevgilisinin 26. yaşını sürpriz bir doğum günü partisi ile kutladı. Hazal Kaya o anlarda çekilmiş kareleri de sosyal medya hesabından şu satırlarla paylaştı: “Öyle güzel bir sürpriz hazırlamış ki dün akşam…Bu fotoğraf benim için birlikte geçirdiğimiz üç yılın özeti aslında…İyi ki benim sevgilim”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.