Hazal Kaya’nın Fikret Ali paylaşımına esprili yorum

6 ay önce oğlu Ali Atay’ı kucağına alan Hazal Kaya, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Takipçileri ise ünlü oyuncunun paylaşımına “Oğlan babasına benziyor’ demeyelim diye çocuğun yüzünü göstermemiş” şeklinde esprili yorumlarda bulundu…

Hazal Kaya, kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile 2019’da nikah masasına oturdu. Çift, aynı yıl kasım ayında bebekleri Fikret Ali’yi kucaklarına aldı.

“OĞLAN BABASINA BENZİYOR’ DEMEYELİM DİYE…”

Kaya, altı aylık oğlu Fikret Ali’nin kucağında yattığı fotoğrafı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Takipçileri ise ünlü oyuncunun paylaşımına “Oğlan babasına benziyor’ demeyelim diye çocuğun yüzünü göstermemiş” şeklinde esprili yorumlar yaptı. Geçtiğimiz günlerde oğlunun yüzünü ilk kez gösteren Kaya, “Babasının kopyası” şeklinde yorumlar almıştı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.