Hazal Kaya’nın eşi Ali Atay saç ektirdi!

Netflix’te yayınlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisiyle gündem olan Hazal Kaya’nın eşi Ali Atay saç ektirdi.

Saç ekimi ve sonuçları konusunda kararsızlık yaşayan Ali Atay’ın eşi Hazal Kaya tarafından işleme razı edildiği öğrenildi. Ali Atay’ın saç ekimi yaptırdıktan sonraki son görüntüsü ise hayranları tarafından beğenildi.

MEHMET AKSEL

Ekranların kült dizisi Leyla ile Mecnun’da canlandırdığı Mecnun karakteriyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Ali Atay, eşi Hazal Kaya’nın da ikna etmesiyle saç ekimi yaptırdı. 46 yaşına basan oyuncunun saçlarındaki dökülme ilerleyince Atay’ın ilk başta tereddüt yaşasa da saç ekim merkezinin yolunu tuttuğu öğrenildi. Arena Med saç ekim merkezinde Serkan Aydın’la görüşen Ali Atay’ın 8 saat süren operasyonla saç köklerinden alınan 4 bin 500 greft saç Safir kalem tekniği uygulanarak ünlü oyuncunun kafasının ön bölgesine ekildi. Ünlü oyuncu 2 haftalık dinlenme ve destekleyici tedavilerle yeni görünümüne kavuştu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.