Hazal Kaya, pantolon kombini ile sosyal medyanın diline düştü

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Netflix’te yayınlanacak olan mini dizi Pera Palas’ta Gece Yarısı’nda başrol olarak yer aldı. Farklı hikayesi ile merak konusu olan Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın geçtiğimiz akşam düzenlenen etkinliğine Hazal Kaya damga vurdu. Özel için iki kıyafet tercih eden güzel oyuncu, pantolon kombini ile sosyal medyanın diline düştü.

Hazal Kaya, Tansu Biçer ve Selahattin Palalı’nın başrollerini paylaştığı dijital platform Netflix’te ekrana getirilecek olan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin geçtiğimiz akşam galası düzenlendi.

blank

HAZAL KAYA KIYAFETİ İLE GECEYE DAMGA VURDU

Yayın hayatına bugün başlayacak olan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin galasına Hazal Kaya, kıyafeti ile geceye damga vurdu.

Güzel oyuncu Hazal Kaya, ilk olarak mavi renkli abiye bir elbise tercih etti. İkinci kıyafet olarak Kaya, fermuar detaylı özel tasarım bir tulum giydi.

Elbisesiyle büyük beğeni toplayan Hazal Kaya, tulumuyla sınıfta kaldı. Sosyal medya kullanıcıları güzel oyuncunun fermuar detaylı tulumu için “Düğmesi kopmuş gibi yorumunda bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.