Hazal Kaya: Oğlum bana da benziyor, elimde kanıtlar var!

Hazal Kaya ile Ali Atay, Şubat 2019’da dünyaevine girmiş, geçen kasımda da ilk oğulları Fikret Ali’yi kucaklarına almışlardı.

Çift, oğulları Fikret Ali’nin yüzünü bugüne kadar göstermemiş, sosyal medyadan paylaşmamışlardı.

HAZAL KAYA KURAL BOZDU

Bu kuralı ilk bozan Hazal Kaya oldu. Kaya, dün oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi ve “Anca yetiştik anneler gününe,malum bebek bakımı zor. Bugün benim bir insan yavrusuna annelik yaparken kutladığım ilk anneler günüm, pek güzelmiş böylesi de. Herhangi bir canlıya karşılıksız bir sevgiyle emek veren, doyuran,büyüten bütün kadınların Anneler Günü’nü kutlarım.” notuyla Instagram hesabından paylaştı.

blank

FİKRET ALİ BABASI ALİ ATAY’A BENZETİLDİ

Minik Fikret Ali, sosyal medyada babası Ali Atay’a benzetildi. Bu yorumlar üzerine Hazal Kaya’dan yeni bir paylaşım daha geldi.

‘BANA DA BENZİYOR, ELİMDE KANITLAR VAR’

Ünlü oyuncu, çektiği selfie’yi sosyal medya hesabından paylaşarak “Fiko babasına benziyor diyenlere bakışımız bu şekil… Oğlum bana da benziyor, elimde kanıtlar var ama şimdi şeyetmiyim sakin kalayım neyse” mesajını paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.