Hazal Kaya: Köpeklerimi ve kendimi sirke ile yıkıyorum

Bizim Hikaye dizisiyle ekranlarda boy gösteren Hazal Kaya’dan şaşırtan bir itirafta bulunarak, “Sirke ile yıkanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Reyting rekortmeni Bizim Hikaye dizisiyle reyting rekorları kıran ünlü oyuncu Hazal Kaya, şaşırtan bir itirafta bulunarak, “Köpeklerimi ve kendimi sirke ile yıkıyorum.” dedi.

ADAÇAYINI YAKIP İÇİYOR

Bizim Hikaye dizisiyle ekranda olan Hazal Kaya yaptığı itiraf ile şaşırttı. Kaya, batıl inançlarının çok olduğunu söyledi ve sirkeyle evini sildiğini söyledi. Bir dergiye verdiği röportajda batıl inançlarının olduğunu aktaran Hazal Kaya, kendisini ve köpeklerini sirke suyuyla yıkadığını aktardı. Bu şekilde nazardan korunduğunu hisseden güzel oyuncu, ayrıca adaçayının da gücüne inandığını aktardı. Kaya, adaçayını yaktığını, içtiğini ifade etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.