Hazal Kaya, Kıvanç Tatlıtuğ’u solladı

IMDB’nin ismi en çok aranan ve forumlarda hakkında en çok konuşulan oyunculardan oluşan Starmetre listesinde Hazal Kaya, Kıvanç Tatlıtuğ’u sollayarak Türkiye’de en çok aranan ünlü isim oldu.

IMDB’nin ismi en çok aranan ve forumlarda hakkında en çok konuşulan oyunculardan oluşan Starmetre listesinde sürpriz bir değişiklik yaşandı.

HAZAL, KIVANÇ’I SOLLADI

Her pazartesi güncellenen listede Hazal Kaya atağa geçip Kıvanç Tatlıtuğ’u geride bıraktı. “Bizim Hikaye” dizisinin oyuncusu, dünya sıralamasında 1150’nci olarak Türk oyuncular arasında zirveye yerleşti. Bu haftaki global listede ilk 5 bin isim arasında yer alan iki Türk oyuncudan biri olan Kaya’yı, zirvenin değişmez ismi Kıvanç Tatlıtuğ takip etti. Listedeki ilk 10 bin isim arasında ise Nuri Bilge Ceylan ile Haluk Bilginer de yer alıyor.

IMDB NEDİR?

Internet Movie Database, kısaca IMDb, yeryüzündeki tüm ülkelerin ve tüm dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran çevrimiçi bir veri tabanıdır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.