Hazal Kaya doğum sonrası sıkıntılarını ilk kez anlattı

Geçen yıl oğlu Fikret Ali’yi kucağına alan Hazal Kaya doğum sonrası sıkıntılarını ilk kez anlattı.

“Hamilelik sonrası karnımda kas açılmıştı benim” diyen oyuncu Hazal Kaya, fizyoterapisti sayesinde iki ayda bu rahatsızlığından kurtulduğunu söyledi. Kaya, sırtında ve belinde de problem yaşadığını itiraf etti.

İki sene önce oğlu Fikret Ali’yi kucağına alan oyuncu Hazal Kaya, fizyoterapist eşliğinde pilatese başladığını duyurdu. 30 yaşındaki Kaya, ‘Hamilelik sonrası karnımda kas açılmıştı, iki ayda eğlenerek toparladık’ dedi.

2019’da oyuncu Ali Atay’la nikah masasına oturan ve aynı sene kasım ayında da oğlu Fikret Ali’yi kucağına alan Hazal Kaya, fizyoterapist eşliğinde pilatese başladı.

“Hamilelik sonrası karnımda kas açılmıştı”

30 yaşındaki Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hamilelik sonrası karnımda kas açılmıştı, iki ayda eğlenerek toparladık. Pilatesle de perişan haldeki sırtımı, belimi toparlayacağız” ifadelerini kullandı.

blank

“Bir senede üç defa taşındık”

Bir yılda üçüncü kez taşınma telaşına giren Hazal Kaya, yeni evinden paylaşımda bulunmuştu.
Haberi sosyal medya hesabından duyuran oyuncu, gönderisine, “Bununla birlikte bir senede üç defa taşınmış olduk ki bence tebdili mekanda… Neyse konu bu değil. Yeni evin ışığı bayağı kötü. Ne yapacağız?” notunu düşmüştü.

Evlerinde yangın çıkmıştı

2019 yılında çiftin Zekeriyaköy’deki evinin bodrum katında yangın çıkmıştı. Ali Atay çekimdeyken evde tek başına olan Kaya, kısa süreli panik yaşamıştı. Talihsiz olayın ardından Hazal Kaya, annesinin evinde kalmaya başlamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.