Hazal Kaya: Boş zamanlarımda sadece uyuyorum

Bir davette görüntülenen Hazal Kaya şık görüntüsüyle dikkat çekti. Güzel oyuncu magazin muhabirleriyle de ayak üstü sohbet etti.

Hazal Kaya önceki gün bir moda davetinde görüntülendi. Eski partneri Çağatay Ulusoy’un katıldığı davet öncesi magazin basının sorularına yanıt verdi. Setten geldiğini söyleyen Kaya, “Yoğun çalışıyoruz” dedi. “Davetten sonra sete dönecek misiniz?” sorusuna ise güzel oyuncu, “Yok hayır eve gideceğim” cevabını verdi. Bu kez muhabirler Hazal Kaya’ya boş zamanlarını nasıl değerlendirdiğini sordu. Kaya, “Uyuyorum sadece” diyerek soruyu geçiştirdi. Ardından da davetin yapıldığı mekana girdi.

KIYAFETİ BEĞENİLDİ!

Hazal Kaya’nın davet için tercih ettiği yeşil elbise oldukça beğenildi. Sosyal medyada, “çok şık olmuşsun” yorumları yapıldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.