Hazal Kaya: Arayan, soran ve merak eden herkesi öpüyoruz

Günler sonra Fikret Ali’yi kucaklarına alacak olan Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinin evinde yangın çıktı. Hazal Kaya, basına yansıyan haberler sonrası ilk açıklamayı yaptı.

Söylemezsem Olmaz’da yer alan habere göre; Ali Atay’la evli oyuncu Hazal Kaya’nın Zekeriyaköy’deki evi yandı. Talihsiz olayın ardından Hazal Kaya annesinin evinde kalmaya başladı. Ali Atay çekimdeyken evde tek başına olan güzel oyuncu kısa süreli panik yaşadı. 8 aylık hamile olan Hazal Kaya’nın ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hazal Kaya, basına yansıyan haberler sonrası sessizliğini Instagram hesabı üzerinden bozdu. İşte Hazal Kaya’nın açıklaması:

“Herkese selam! Çıkan haberlere bir açıklık getireyim istedim. Evet maalesef evimizin bodrum katında ufak bir yangın çıktı. İtfaiye hızla geldiği için büyümeden söndürüldü. Çok şükür evcil hayvanlarımız dahil bütün ev halkının sağlığı yerinde. Bende korktum tabii ama gayet iyiyim. Çok daha kötüsü olabilirdi. Yalnızca şükrediyorum. Şehir içi ufak bir aile tatiline çıkmış gibiyiz. Daha ciddi güvenlik önlemleri alıp oğlumuz doğmadan 1-2 gün önce evimize döneceğiz. Arayan, soran ve merak eden herkesi öpüyoruz.”

ŞOK! Hazal Kaya ve Ali Atay’ın evi yandı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.