Hazal Kaya: Anneliğin kutsanmasından çok rahatsız oluyorum

Hazal Kaya ile Ali Atay, mutlu süren evliliklerini geçen kasımda bir bebekle taçlandırmıştı. Çift, ilk oğulları Fikret Ali’yi kucaklarına almıştı.

Anne olduktan sonra duygusallaşan, güzel oyuncudan çarpıcı açıklamalar geldi. Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA)’nın Türkiye ofisine ait instagram hesabında canlı yayına katılan Hazal Kaya, ses getirecek açıklamalarda bulundu.

‘DOĞURMAK İSTEMEYEBİLİRDİM’

Kadınlara uygulanan psikolojik şiddetten dem vuran Kaya, şu ifadeleri kullandı: “Doğurmak istemeyebilirdim. Bu beni daha az kadın yapmazdı. Anne olmak istemeyen kadınları daha az kadın yapmıyor. Anneliğin kutsanmasından çok rahatsız oluyorum. Bunun da kadınlara bir baskının yolu olduğunu düşünüyorum. Dünyada herhangi bir canlıya karşılıksız emek veren herkes benim için annedir.”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.