Hazal Kaya, anne olmak için gün sayıyor

Geçtiğimiz aylarda Ali Atay ile dünya evine giren Hazal Kaya’nın evliliğinin 5’inci ayı. Kaya’nın sosyal medyada belirginleşen karnı dikkat çekti.

Yönetmen Ali Atay ile oyuncu Hazal Kaya geçtiğimiz şubat ayında Mecidiyeköy’de bir otelde düzenlenen törenle dünya evine girmişti.

5 yıllık beraberliklerini nikah masasına taşıyan çifti düğün törenlerinde aileleri ve yakın dostları da yalnız bırakmamıştı.

Evlendikten sonra hamile olduğu yönünde haberler çıkan ve haberleri yalanlayan Kaya daha sonra müjdeli haberi sosyal medya hesabı üzerinden böyle vermişti:

“Açıklamaktan çok mutluluk duyuyorumki; evet hamileyim. Bebeğimiz tam 11 haftalık oldu. İlk 2 ay bebek için hassas zamanlar olduğu için, hak verirsiniz ki paylaşmak istemedik. Son kontrolümüz çok iyi geçti ve sevinçle mutluluğumuzu paylaşmak istedik.”

blank

BEBEK GÖRÜNDÜ

Çiftin bebekleri 5 aylık oldu. Anne olmak için gün sayan Hazal Kaya’nın dün sosyal medya hesabından bir arkadaşıyla çekildiği karede iyice belirginleşen karnı dikkat çekti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.