Hazal Kaya 29. yaşını duygusal bir mesaj ile yayınladı

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, 29. yaşına girdi. Sosyal medya hesabında duygusal bir mesaj yayınlayan Kaya, paylaşımına “Karnımda oğlumun tekmeleriyle, tarif edemediğim bir minnet duygusu, şükür ve mutlulukla üfledim doğum günü pastamı dün…” notunu düştü.

Yakın zamanda oğlu ‘Fikret Ali’yi kucağına almak için gün sayan Hazal Kaya, dün 29 yaşına bastı. Sosyal medya hesabında duygusal bir not paylaşan ünlü oyuncu, mutluluğunu dile getirdi.

İşte Hazal Kaya’nın paylaştığı o not:

“Geçtiğimiz sene çok şey öğrendim… Hızlandırılmış bir hayata güvenme ve teslim olma dersi gibi bir sene oldu açıkçası… Ölümler, hastalıklar, düğünler, doğumlar…”Hayat işte, her şey bizim için” demeyi zor da olsa öğrenmeye başladığım sene oldu bu…Ama hep çok şanslı hissettim kendimi.

“ŞÜKÜR VE MUTLULUKLA ÜFLEDİM DOĞUM GÜNÜ PASTAMI”

Varlığına her gün şükrettiğim ailem ve dostlarım, iyi ki bulduk birbirimizi de yarım kalmadım dediğim hayat arkadaşım, sevdiğim hep dağ gibi arkamda, sağımda solumdaydılar. Karnımda oğlumun tekmeleriyle, tarif edemediğim bir minnet duygusu, şükür ve mutlulukla üfledim doğum günü pastamı dün…

“İYİ Kİ VARSINIZ!”

Bunda senelerdir sevgisiyle, desteğiyle beni bir gün yalnız bırakmayan canımların çok büyük payı var. İnce ruhlu insanlar tarafından sevilmek büyük lütuf, hep söylerim. Yine gözlerim doldu mutluluktan sayenizde. Müthiş hediyeleriniz için, oğlum adına ve hayatına değdiğiniz herkes adına binlerce kez teşekkür ederim. İyi ki varsınız! Artık bir pandamız bile var birlikte, çıldıracağım!! Hep birlikte sağlık, huzur, mutluluk dolu senelerimiz olsun!”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.