Hayranlarından Barış Arduç’a büyük jest

Kiralık Aşk dizisiyle yıldızı parlayan Barış Arduç’a hayranları, ilginç bir doğum günü sürprizi yapmaya hazırlanıyor. Oyuncu Barış Arduç’a hayranlarından büyük sürpriz. 9 Ekim doğumlu olan oyuncu için fan kitlesi bir doğum günü kampanyası oluşturdu.

YARDIM KAMPANYASI DÜZENLEDİLER

Bu sene Kansersiz Yaşam Derneği’nin ‘İyilik Elçisi’ seçilen Arduç adına iyilik kampanyası düzenlendi.

Fanları Kansersiz Yaşam Derneği’ne “Barış’ın fanları 4381’e yolla” sloganıyla hem doğum günü mesajı bırakabilecekleri, hem de derneğe maddi yardım bulunabilecekleri bir kampanya başlattı. Doğum günü mesajlarını bırakacakları bir notla birlikte, derneğin yardım fonuna küçük bağışta da bulunacaklar.

BAĞIŞ YAPACAKLAR

Doğum günü mesajlarını toparlayacak olan ekip, mesajların bitimi halinde hepsini toparlayacak.

Kansersiz Yaşam Derneği tarafından kitapçık haline getirilip, “İyi Niyet Elçimiz Barış Arduç” adına Arduç’a doğum gününde iletilecek.

Ayrıca oyuncu için Arduç Dergisi adlı da bir dergi çıkarttılar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.