Hayko Cepkin, İstMarina Jolly Joker’de rock rüzgarı estirdi

Geçtiğimiz günlerde İstMarina Jolly Joker’de sahneye çıkan Hayko Cepkin,sıra dışı sahne performansı ve şarkılarına getirdiği yorum ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Kendine has tarzı ve yorumuyla müzik dünyasında isminden sıkça söz ettiren Hayko Cepkin, İstMarina Jolly Joker’de adeta rock rüzgarı estirdi. Yaklaşık bin iki yüz kişinin doldurduğu mekanda Hayko Cepkin,özel şov gösterisi ile selamladı. Eldivenlerine taktırdığı kırmızı lazer ile ışık gösterisi yapan başarılı şarkıcı sevenlerini kendine adeta hayran bıraktı. Neredeyse her şarkısına eşlik eden sevenleri ile de ara ara sohbet eden Hayko,” Özlemişim gerçekten böyle coşkulu bir kalabalığı. Enerjimiz çok yüksek. İyi ki geldiniz.” ifadelerinde buundu.

blank
Hayko Cepkin

Dinleyicileriyle samimi diyaloğuyla da dikkat çeken Hayko Cepkin, konserinin sonunda hayranlarının isteği üzerine bir kez daha sahneye gelerek mekandaki coşkuyu arttırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.