Hayatınızda ki erkeğinizi şımartmalısınız çünkü..!

Erkekler en çok pohpohlanmaktan hoşlanırlar ve kendisini pohpohlayan kadına büyük bir aşkla bağlanırlar. Peki erkeklerin egosunu tatmin etmenin yolları neler?

Erkekler en çok yol tarifi konusunda kendilerine güvenirler ve bu kabiliyetlerinden gurur duyarlar.

Ona bildiğiniz ya da bilmediğiniz tüm kestirme yolları sorun ve size anlatırken ki mutluluğunu izleyin. Buna tüm erkekler bayılıyor!

Erkek arkadaşınızın sevdiği etkinlikleri yapmaya özen gösterin. Haftasonunu onun planlamasına izin verin ve günün keyfini çıkarın.

Tamir işlerinden çoğu erkek çok hoşlanır, yapamasalar bile. Bu durumda tamirci çağırmak yerine durumu ona anlatın. Emin olun çok mutlu olacaktır. Tamir edemeseler bile uğraşsınlar, elbet yapamazsa harika bir bahane bulacak ve kendisi tesisatçıyı çağıracak, merak etmeyin!

Erkeğinize yeri geldikte iltifat edin. Sizi çok mutlu ettiğini hissetsin. Onu övdükçe şevkinin git gide artacağına şahit olacaksınız ve hiç pişman olmayacaksınız!

Erkekler de kıskanılmaktan hoşlanır, tabi yerinde ve dozunda olursa. Bunaltmadan onu çok kıskandığınızı belli etmeye çalışın.

Erkekler ailesine ve arkadaşlarına çok önem verir, onlara karşı oldukça sempatik olmalısın. Mesafeyi çok iyi ayarlamalısın ve birbirinize karşı saygıyı korumalısınız.

Size zırt pırt gelsinler ve sürekli vakit geçirin demiyoruz, ama onları sevdiğinizi hissettirmelisiniz. Erkeğinizin sizinle gurur duymasını istiyorsanız bunları yapmanız şart.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.