Hayatı “Kelebeğin Rüyası” filmine konu olan Rüştü Onur için Yılmaz Erdoğan sürprizi

Tüm Türkiye’nin “Kelebeğin Rüyası” filmi ile tanıdığı ve henüz 22 yaşında veremden hayatını kaybetmiş olan şair Rüştü Onur’un 100. Doğum Yıldönümü Yılmaz Erdoğan’ın seslendirdiği şairin “Mektup” şiiri ile kutlanıyor…

İstanbul Kültür Sanat Vakfı, COVID-19 sürecinde, dijital projelerine farklı bir edebiyat projesi ekledi; ünlü şairlerimizin doğum günlerini, ünlü isimlerin seslendirdiği şiirleriyle anıldığı bu proje kapsamında bugün (3 Ağustos) Rüştü Onur’un 100. Doğum Yıldönümü.

Rüştü Onur
Rüştü Onur

Hayat hikayesi Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği “Kelebeğin Rüyası” filmi ile beyazperdeye taşınan şairi doğum günü Yılmaz Erdoğan’ın sesinde hayat bulan şiiri ile kutlanıyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.