Hayat Su’yun yeni Kat Kat serisi, Ceyda Düvenci’nin ev sahipliğinde tanıtıldı

Çocuk suyu kategorisinin lider markası Hayat Su’yun yeni Kat Kat serisi, ünlü oyuncu Ceyda Düvenci ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikle tanıtıldı.

Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Hayat Kat Kat serisi, üst üste geçebilen şişe tasarımıyla oyuncağa dönüşebiliyor. Ceyda Düvenci konuşmasında su içmenin önemine dikkat çekerek, 2-6 yaş arası çocukların günde 1,6 litre su tüketmesi gerektiğini söyledi.

“Su Hayat’tır” felsefesiyle 35 yıldır sektörün öncü markası olan Hayat Su, çocuklar için özel olarak hazırladığı yeni şişe serisi “Hayat Kat Kat”ı, gerçekleştirdiği bir lansmanla tanıttı. Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe; Hayat Su Pazarlama Direktörü Gökçe Kunt ve Hayat Su Kıdemli Marka Müdürü Selcen Tokgöz ile eğitimci ve akademisyen Dr. Özgür Bolat katıldı.

blank
Dr. Özgür Bolat ve Ceyda Düvenci

Ceyda Düvenci konuşmasında; su içmenin önemine dikkat çekerek, 2-6 yaş arası çocukların günde 1,6 litre su tüketmesi gerektiğini dile getirdi. Düvenci sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben, ailem ve çocuklarım yeterli miktarda su tüketmeye çok önem veriyoruz. Çünkü su vücudun ihtiyacı olduğu kadar aynı zamanda suyun içerdiği mineraller de çocuk gelişimi açısından çok büyük önem taşıyor.”

Etkinlikte ayrıca Beşiktaş Çocuk Korosu katılımcılara sürpriz bir konser verdi. Hayatla Keşfet mobil uygulamasında yer alan “Hayat Kat Kat” adlı şarkıyı seslendiren minikler, konuklara keyifli anlar yaşattı.

Üst üste geçirilerek çocuklar için bir oyuncağa dönüşebilen Hayat Kat Kat şişelerinin üzerinde keşfedilmeyi bekleyen farklı karakter bulunuyor. “Hayat’la Keşfet” uygulamasında yer alan 9 farklı hikâye ve oyun sayesinde çocuklara hem İngilizce hem de Türkçe; meslekler, hayvanlar ve rakamlarla ilgili öğretici bilgiler veriliyor. Hayat Kat Kat serisi, bu özellikleriyle Türkiye’de ve Danone Su dünyasında bir ilk olma özelliği taşıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.