Hayat Bazen Tatlıdır’dan ilk yardım dersi

Yayınlandığı günden beri sevilerek izlenen Hayat Bazen Tatlıdır dizisi bu haftaki bölümüyle seyirciye ilk yardım bilgileri verdi.

Genç nesil tarafından büyük beğeniyle izlenen Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin bu haftaki bölümünde herkes tarafından bilinmesi gereken ilk yardım bilgileri verildi. Seyirciye detaylı olarak anlatılan bilgiler, ilk yardım müdahalelerinin hayat kurtarabildiğini bir kez daha hatırlatmış oldu.
Hayat öğretmenin bir sağlık görevlisini ilk yardım dersi vermesi için sınıfa getirmesiyle başlayan eğitim, öğrencilerin aldıkları bilgiler sayesinde Şerif Müdürü boğulmaktan kurtarmalarıyla sonlanıyor. Dizi verdiği ilk yardım bilgileriyle sosyal medya üzerinden de birçok teşekkür aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.