Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin setinde eğlenceli dakikalar devam ediyor

Star TV ekranlarında yayınlanan ve severek izlenen ‘Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin yönetmeni usta oyuncu Hamdi Alkan’ın doğum günü sette sürpriz doğum günü partisi ile kutlandı.

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu’nun üstlendiği başrollerini Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan’ın paylaştığı Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin setinde eğlenceli dakikalar devam ediyor. Ekranlara yansıttıkları pozitif enerjiyi set arkasında da yaşayan oyuncular ve Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin set çalışanları dizinin yönetmenliğini üstlenen Hamdi Alkan’a sürpriz doğum günü yapmayı unutmadı. Doğum günü pastasını üflerken duygulanan Alkan, “Doğum günümü unutmayıp kutlayan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” dedi.

İzleyenleri Pazar akşamları Star TV ekranlarına kilitleyen Hayat Bazen Tatlıdır’ın oyuncu kadrosunda Anıl Tetik, Simay Barlas, Deniz Can Aktaş, Sevda Erginci, Gamze Topuz gibi birçok oyuncu rol alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.