Havayolları şirketi, Angelina Jolie- Brad Pitt ayrılığını fırsata çevirdi

Hollywood’un altın çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin ayrılığı Reklam sektöründe de bir numaralı malzeme haline geldi. Norveç Havayolları ‘Norwegian Air’, Pitt’in artık bekâr olduğunu belirten bir reklam ile uçak bileti satmaya başladı.

Norwegian Airways, Verdens Gang adlı Norveç gazetesine tam sayfa reklam verirken, ilan İngilizce olarak bazı yabancı ülkelerin basınında da yer aldı.

Şirket ilanında Brad Pitt’in şu an bekâr olduğunu belirterek, “Onun kalbine giden en hızlı yol bizim Amerika’ya olan direkt uçuşlarımız” ifadelerinde bulunuldu.

Şirket, verdiği ilanda Los Angeles’a uçuşların 169 sterline (650 TL) düşürüldüğünü de duyurdu.

Havayolu şirketinin İletişim Direktörü Lasse Sandakerveien, “Bizim ekibin ortaya attığı bir fikirdi. Ben de doğrudan uçuşların tanıtımını yapmak için iyi bir fikir olduğunu düşündüm” dedi.

Reklam sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.