Hatice: O dönemler çok çalışıyorduk ama dilenci gibi de para istiyorduk

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile sık sık adından söz ettiren Hatice, Ebru Gündeş, Mahsun Kırmızıgül, Şafak Sezer, Yavuz Bingöl, Alişan, Ceylan ve Ciguli ile 2000 yılında çekildği bir kareyi paylaştı. Hatice, ‘O dönemler çok çalışıyorduk ama dilenci gibi de para istiyorduk’ itirafıyla ağızları açık bıraktı.

Sensiz de Yaşanmıyor şarkısı ile müzik listelerine yeniden giriş yapan Hatice, yaptığı son paylaşımla takipçilerini geçmiş yıllara götürdü.

Ebru Gündeş, Mahsun Kırmızıgül, Şafak Sezer, Yavuz Bingöl, Alişan, Ceylan ve Ciguli ile olan pozunu sosyal medya hesabından paylaşan Hatice, büyük ilgi gördü.

blank

Takipçilerine nostalji yaşatan şarkıcı paylaşımına “Size şampiyonlar ligi fotoğrafı bırakayım. Yıl 2000 Prestij Müzik ailesi Avrupa Turnesi ‘en kaliteli zamanlardı’ Beni bulun” notunu düştü.

‘SADECE CEYLAN VE ALİŞAN İLE GÖRÜŞÜYORUM’

Paylaştığı fotoğraf hakkında konuşan Hatice, ‘Güzel günlerdi. Mahsun Kırmızıgül’ün ortağı olduğu Prestij Müzik dönemiydi. Mahsun Kırmızıgül o dönem patronumdu. Avrupa turnesi için fotoğraf çekimi yapmıştık. Şimdi bu fotoğrafta yer alan isimlerden sadece Ceylan ve Alişan ile görüşüyorum. Her şey eskide kaldı. İnsan bu tür fotoğrafları görünce duygusallaşıyor.

‘DİLENCİ GİBİ PARA İSTİYORDUK’

Şimdi nankörlük yapmak istemiyorum ama üzerimizden çuvallarla paralar kazandılar. Bir dakika k..ımızın üzerine oturamıyorduk çalışmaktan. Öyle bir sözleşme yapmışlardır ki bir şey talep edemiyorduk. Dilenci gibi para istiyorduk resmen.’ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.