Hasan Güngör bu sefer yurtdışındaki yeni projeleri ile de gündeme geldi

Son yılların adıdan en çok söz ettiren menajerlerinden olan Hasan Güngör bu sefer yurtdışındaki yeni projeleri ile de gündeme geldi. Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Özge Yağız gibi isimleri parlatan Hasan Güngör ünlü isimlerin kariyer yönetimi ile kalmayıp bir çok yeni kişileri keşfederek sektöre başrol kazandırması ile de tanınmaktadır. Peki Hasan Güngör kimdir, nerelidir, kaç doğumludur?

07.06.1982 Girne Amerikan Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümünden mezun olduktan sonra yurtdışında kariyer yönetimi ve management bölümlerinde eğitim gördü. Eğitim hayatının ardından üst düzey yapım ve ajanslarda yönetici olarak görev aldı. Osman Yağmurdereli sanat akademisini ve No10 Studios’u kurdu. New York, Berlin ve Paris’te ajanslar kurdu ve partner çalışmalara katıldı. 2013 yılı Mart ayı içerisinde kendi sahibi olduğu menajerlik şirketlerinden Hasan Güngör Management şirketini kurup profesyonel oyuncu menajerliğine başladı. Hasan Güngör, İstanbul doğumlu ve Trabzonludur. Evli ve 3 çocuk babası olan Hasan Güngör hayvansever kimliği ile de tanınıyor. Hasan Güngör oyuncularını sadece yurt içi değil yurtdışında da tanınmış firmalarla reklam anlaşması yaptırması ile biliniyor. En yakın zamanda Cengiz Coşkun ve Nurettin Sönmez ile İngiltere ve Pakistanlı J. Fragrances Cosmetic Firması İle Türkiye’nin en büyük parfüm anlaşmasına imza atmıştır. Hasan Güngör birçok star oyuncunun menajerliğini ve kariyer yönetimini yapmaktadır.

blank

Hasan Güngör menajerlik şirketinde Fikret Kuşkan, Cengiz Coşkun, Ozan Güven, Didem Balçın, Nurettin Sönmez, Zeynep Beşerler, Cüneyt Arkın, Eslem Akar, Ekin Türkmen, Ragıp Savaş, Haluk Piyes, Hazal Çağlar, İpek yayalacıoğlu, Tardu Flordun, Caner Kurtaran, Murat Arkın gibi birçok yıldız oyuncunun menajerliğini kariyer yönetimini yapmaktadır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.