Hasan Can Kaya Avrupa turnesini Paris’te tamamladı

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, ‘Stand Up Party’ adını taşıyan şovuyla Avrupa turnesini tamamladı. Haziran ayında Brüksel ve Paris’teki gösterilerle final yapan Kaya, 7 ülke 14 şehirde 30 binden fazla kişiye kahkaha şöleni yaşattı.

YouTube video

Ünü sınırların dışına taşan Hasan Can Kaya’nın Avrupa turnesindeki son gösterileri Belçika ve Fransa’da gerçekleşti. Belçika’da Palais 12’de, Paris’te ise Folies Bergere’de gösteri yapan Hasan Can Kaya, binlerce hayranıyla buluştu. Bu iki gösteriyle birlikte ünlü komedyen Avrupa turnesinin de finalini yapmış oldu.

blank

Avrupa turnesi kapsamında 7 ülke 14 şehirde ‘Stand Up Party’ gösterisini sunan Hasan Can Kaya’yı tüm bu turne boyunca 30 binden fazla kişi izledi. Biletleri günler öncesinde tükenen gösterilerde ünlü komedyen, hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı.

Hasan Can Kaya, Paris’teki son gösterisinden sonra seyahatini bir süre daha uzatarak tatil yaptı. Fransa’nın pek çok bölgesini ekibiyle birlikte keşfeden ünlü komedyenin seyahati renkli kareler oluşturdu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.