Hasan Basri Budak’a 25. yıl ödülü

Türkiye’nin en uzun soluklu müzik, eğlence, kültür programı Türkü Diyenlerin mimarı Hasan Basri Budak’a 25 yıldır Anadolu kültürüne verdiği hizmetten ötürü Motif Vakfı tarafından özel hizmet ödül verildi.

Türkü Diyenler programının yanı sıra televizyonda yapımcılığına imza attığı farklı programlar ayrıca müzik yapımcılığında Anadolu kültürünü günümüz değerleriyle harmanlayarak dikkat çeken yapımlara imza atan Hasan Basri Budak bu ödülün kendisi için çok özel ve değerli olduğunu ifade etti. Dijital dünyanın artık dünyamıza girdiği bu dönemde yayınlarına Ocak ayı itibari ile Youtube’dan da https://www.youtube.com/hasanbasritv devam edeceğini söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.