Harry Potter bilgi yarışmasını Oscarlı oyuncu Helen Mirren sunacak

Warner Bros’un Harry Potter’ın ilk filmi “Felsefe Taşı”nın 20. yıl dönümünü kutlamak için hazırladığı bilgi yarışmasını, Oscarlı oyuncu Helen Mirren sunacak.

Warner Bros., Harry Potter’ın ilk filmi “Felsefe Taşı”nın 20. yıl dönümünü kutlamak üzere “Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses” isimli bir bilgi yarışması hazırlıyor. Dört bölüm halinde yapılacak yarışmayı Oscarlı oyuncu Helen Mirren sunacak.

Ajans Bizim’in haberine göre, bu ay çekimlerine başlanacak yarışma, yıl sonuna doğru önce Cartoon Network ve TBS’te, daha sonra HBO Max’ta yayınlanacak.

“BÜYÜK BİR ZEVK OLACAK”

Helen Mirren sunuculuğunu yapacağı yarışmaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bir gün Harry Potter dünyasında rol alacağımı biliyordum. İlk filmin 20. yıl kutlamasında yer almaktan çok memnunum. Sayısız hayran için Potter’ın büyülü dünyasını yeniden canlandırmak büyük bir zevk olacak” dedi.

Warner Bros. yetkilisi Tom Ascheim de, “Harry Potter hayranlarının Büyücülük Dünyası hakkındaki bilgilerini sınamaları için bir platform yaratıyoruz ve bu etkinliğe biraz İngiliz ihtişamı katmak için Helen Mirren’den daha iyisi olamaz” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.