Harrison Ford: İşe yarar olmayı seviyorum

Birçok Hollywood filminde rol almış olan dünyaca ünlü oyuncu Harrison Ford, samimi açıklamalarda bulundu. Harrison Ford, emekli olmayı düşünmediğini ifade etti. Ford, “Çalışmak zorunda olmadığımda kendimi iyi hissetmiyorum. İşe yarar olmayı seviyorum” şeklinde konuştu.

‘Yıldız Savaşları’nın ‘Han Solo’su, ‘Indina Jones’un ‘Dr. Henry Jones gibi dünya çapında üne kavuşmasını sağlayan karakterlere hayat vermiş olan Hollywood’un yıldız oyuncusu Harrison Ford, emekliliğe dair planları hakkında konuştu. “Indiana Jones ve Kader Kadranı” filmi ile adından söz ettiren Harrison Ford, samimi açıklamalarda bulundu.

Ford, “Çalışmak zorunda olmadığımda kendimi iyi hissetmiyorum. Çalışmaya bayılıyorum. İşe yarar olmayı seviyorum” dedi.

Harrison Ford, oyunculuğu bu kadar sevmesinin nedeni olarak çalıştığı insanları gösterdi. Emekli olmaya niyeti olmadığını sözlerine ekleyen Ford, son kez ‘Indiana Jones’u canlandırma konusunda ise kararlı olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.