Harekete geçti… Ahmet Kural’ın şaşırtan ev kararı!

Oyuncu Ahmet Kural, eski sevgilisi Sıla Gençoğlu’na şiddet uyguladığı iddia edilen evden taşınma kararı aldı.

Sıla Gençoğlu ile büyük bir aşk yaşayan oyuncu Ahmet Kural, bir süredir şiddet iddialarıyla gündeme geliyordu. Sıla’yı darp ettiği iddia edilen Kural, güvenlik kamerası görüntüleri nedeniyle defalarca basında da yer alan Zekeriyaköy’deki villasından taşınma kararı aldı.

ŞİDDET İDDİALARI SONRASI HAREKETE GEÇTİ

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, şiddet iddiaları sonrası harekete geçti. Geçtiğimiz Ekim ayında Ahmet Kural’ın Zekeriyaköy’deki evinde kendisine şiddet uyguladığını iddia eden Sıla Gençoğlu, adliyeye giderek suç duyurusunda bulunmuştu. Sıla Gençoğlu’nun şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olduğu Ahmet Kural, 1 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Kural tüm bu yaşanan olaylardan sonra, söz konusu şiddetin yaşandığı evden taşınma kararı aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.