Harbiye Açıkhava Sahnesi’nin sezon kapanışı Şebnem Ferah’tan

Atlantis Yapım, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nin sezon kapanışını 27 Ekim Pazar akşamı Şebnem Ferah konseri ile yapıyor.

İstanbul’un en önemli Diğer yaz geleneklerinden biri Haline gelen Harbiye Açıkhava konserleri bu yıl birbirinden ünlü isimleri ağırladı.
Açıkhava sahnesi, 27 Ekim’de Atlantis Yapım düzenlenecek organizasyonuyla Şebnem Ferah konseriyle sezonu Sanina yakışır bir sekilde kapatmaya hazırlanıyor.

Şebnem Ferah’ın Alanları dolduran Hayranları, yani Şeboistler Şebo’nun şarkılarını bu kez Harbiye’de hep Bir ağızdan söyleyecek. 1996’da yayınladığı ilk albümü KADIN’ dan met Yana söz yazarı, besteci yorumcu Kimliği ile Türk müzik Tarihinde önemli Diğer Bir yere SAHİP ettik.

KADIN ‘dan albümü, geçen, yıl çıkardığı oğul Parmak İzi’ ne uzanan kariyerinin en vurucu şarkılarıyla dinleyicisi karşısına çıkacak Olan Şebnem Ferah sahnede yarattığı Özel atmosferle de Harbiye’yi Etkisi Altına alacak. Bir kez daha, bir Şebnem Ferah konseri Binlerce Kişinin şarkıları tek Bir ağızdan Söylediği adeta coşkulu Bir yavaşça gözden dönüşecek.

blank

Bu muhteşem Deneyimi yakından yaşamak isteyen Tüm müzikseverler 27 Ekim’de Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde Bir araya geliyor. Şebnem Ferah’a sahnede Yıllardır yanından ayırmadığı Yol Arkadaşları OzanTügen (Klavyeler), Buket Doran (bas gitar), Aykan İlkan (davul), Barış Manisa (gitar), Serdar Barçın (flüt) eşlik ediyor Ceren Akyıldız (vokal) ettik.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.